Partnership with Centricity

Cluj, 10 aprilie 2023 – Comunicat de Presă

Centricity, compania specializată în centrarea pe client și Gradient Ascent, expert în implementarea soluțiilor de inteligență artificială(IA), anunță astăzi încheierea unui parteneriat strategic. Colaborarea va eficientiza modul în care firmele interacționează și înțeleg nevoile clienților lor.

Cele două companii vor dezvolta soluții avansate de inteligență artificială cum ar fi algoritmi de analiză a datelor, procesarea limbajului natural și machine learning (ML) pentru a oferi o perspectivă mult mai detaliată asupra clienților și a modului în care aceștia interacționează cu produsele și serviciile companiilor. Scopul parteneriatului îl reprezintă optimizarea proceselor analitice în diverse arii de business pentru a susține competitivitatea clienților: structurare și analiza rapidă a feedback-ului clienților, analiza de sentiment, predicții în ceea ce privește comportamentul de fidelitate versus părăsirea relației cu brandul. De asemenea se vor explora aplicațiile ML în predicții de vânzări sau în eficientizarea activităților de management al stocurilor.

În cadrul parteneriatului, primul curs de Machine Learning din România pentru oamenii ce lucrează la nivel executiv – dezvoltat de Gradient Ascent – va fi pus la dispoziția comunității de clienți și prieteni ai Centricity, ca aceștia să-și poată identifica ariile din business-ul propriu  în care să aplice tehnologia IA.

”Suntem entuziasmați să inovăm în domeniul înțelegerii experienței clienților și să infuzăm cunoștințele și capabilitățile de IA clienților noștri interesați să fie competitivi pe piața internă și internațională. Roland aduce un know-how necesar Centricity, avem încredere în experiența de peste o decadă pe care a acumulat-o și în etica sa de lucru. Mulțumim clienților pentru deschiderea cu care au primit propunerile noastre și pentru adoptarea Inteligenței Artificiale într-un mod responsabil în business-urile lor ” a declarat Oana Man-Kesselheim, fondator Centricity.

”Machine Learning e o tehnologie care va fi folosită tot mai mult, dar care are nevoie de ghidare umană (human touch) pentru a rezolva problemele care sunt importante pentru firme. Oana are abilitățile și experiența necesară pentru a ști cu ce nevoi se confruntă afacerile, mai ales în relația cu clienții lor. Împreună vom reuși să îi ajutăm mai repede și mai eficient”, a declarat Roland Szabo, fondator Gradient Ascent.

Despre Centricity

Centricity contribuie la creșterea sustenabilă a firmelor prin facilitarea înțelegerii profunde a nevoilor și preferințelor clienților împreună cu soluțiile necesare pentru a le satisface. 

Centricity are o abordare pragmatică în optimizarea experienței clienților unei firme prin consultanță la nivel strategic pe experiența clienților, crearea de programe pentru Vocea Clienților și Îmbunătățire Continuuă, consiliere pe aspecte ce țin de Branding și Comunicare, precum și programe de instruire pentru Centrarea pe Client. Industriile de lucru Centricity sunt: Retail Fashion, Retail Food, Producție textile și alimente, Servicii IT, Servicii Profesionale. Conștientizarea impactului activității unei firme asupra clienților, angajaților și comunităților este un aspect pe care Centricity îl susține activ în munca cu colaboratorii săi. 


Despre Gradient Ascent

Gradient Ascent ajută firmele să adopte tehnologiile de machine learning și inteligență artificială, care sunt necesare pentru a menține competitivitatea pe o piață globalizată. Firma oferă consultanță pentru a identifica oportunitățile care aduc cel mai bun ROI, training și servicii de implementare pentru astfel de proiecte. Industriile de lucru pentru Gradient Ascent sunt: HR, IT, SaaS, Logistics, Financial, Energy, Education. Prin machine learning și inteligență artificială, Gradient Ascent dorește să automatizeze munca de rutină, ca angajații să se poată concentra pe proiectele mai creative.